img (+32) (0)3 3150103
img info@staldelavigne.com
img Chaamseweg 77, 2328 Meerle (België)
  • Volg ons:
Paarden te koop

i-Crack

I-Crack is een prachtige jonge ruin met potentie voor de dressuursport! Hij heeft zwevende ruime gangen met een sterk achterbeengebruik, een mooi en bruikbaar exterieur, is fijn in de omgang en heeft een nuchter karakter!
Lees meer

Ivan

Ivan is een mooie ,stoere vos ruin. Hij heeft hele mooie ruime gangen, met een heel sterk achterbeengebruik. Hij heeft een braaf en aanhankelijk karakter en heeft voldoende maat. Op dit moment wordt Ivan zadelmak gemaakt .
Lees meer

Siepke's My Way (Puk)

Puk is een vreselijk ondeugende en grappige pony, die ook nog eens beschikt over drie prachtige gangen. Ze ontpopt zich als een ware kinderpony! Puk is prachtig om te zien en heeft een dapper, maar heel leergierig karakter.
Lees meer

Humphrey

Humphrey is uitgegroeid tot een chique donkerbruine ruin ,geboren op 20 maart 2012 . Zijn moeder is de NMK-elite merrie Chardonnay (Jazz x Negro x Vincent), zijn vader is de hengst Oscar (Wolfgang).
Lees meer

Diola Utopia

Diola is een hele fijne donkerbruine merrie van 1.69 m ,geboren in 2008. Diola heeft een extreem sterke en goede galop en stap ,en in de ruime draf laat ze veel veerkracht zien ! Ze is onder het zadel fijn te bewerken en cool in haar hoofd. Op stal is het een echte schat en een plaatje om te zien!
Lees meer

Habibi

Habibi is een heel adele merrie met een schitterend kopje, een mooi front en een spectaculair voorbeen! Ze komt uit een familie van 7 zusjes die allen mooie predikaten op hun naam hebben staan. Haar volle zus is de elite merrie Chardonnay!
Lees meer

John

John komt uit een predicaatrijke stam en heeft vele getalenteerde half zusjes. Hij is fijn gebouwd ,met veel maat en uitstraling. Op zijn mooie hoofdje staat een wit hartje afgetekend.
Lees meer

Chardonnay

Chardonnay is een hele elegante elite – vosmerrie Chardonnay beschikt werkelijk over drie super gangen, die haar ook tot op de NMK 2010 gebracht hebben. Ze werd daar geroemd om haar manier van lopen, deze maakte haar enorm groot en was extreem soepel!
Lees meer

Gigi de la Vigne

Gigi geboren op 27 april 2011 ,is een robuuste ,sterke jonge vosmerrie van de hengst Oscar. Haar moeder is de merrie Viola Utopia ( Negro x Vincent), ze komt uit twee prachtige bloedlijnen,waarin de dressuuraanleg voorop staat!
Lees meer

Jacky de la Vigne

Jacky is een prachtige jonge merrie, geboren 6 april 2014. Haar vader is de getalenteerde hengst Expression en haar moeder is de elite en NMK-merrie Chardonnay. Door haar aderen stroomt puur dressuurbloed.
Lees meer