img (+32) (0)3 3150103
img info@staldelavigne.com
img Chaamseweg 77, 2328 Meerle (België)
  • Volg ons:
Leonardo de la Vigne Verkocht


 Soort:  KWPN AES
Kleur:  Vos
Geboortedatum: 28-04-2016
Stokmaat:  1,68m

Onze knappe 3.5 jarige ruin Leonardo de La Vigne heeft al op zijn jonge leeftijd een mooie en eerlijke opleiding achter de rug en is er dan ook helemaal klaar voor om dit met een nieuwe eigenaar verder uit te gaan bouwen.

Leonardo komt uit prachtige bloedlijnen. Zijn vader is de helaas veel te vroeg gestorven hengst Florencio en zijn moeder is de prestatiemerrie Viola Utopia (Negro x Vincent). Uit beide bloedlijnen zijn vele nakomelingen voortgekomen die heel goed in de sport presteren.

Leo is bij ons thuis opgegroeid, daardoor is hij een heerlijk op de mens gericht paard, die kalm alles bekijkt en heel graag de aandacht krijgt. Hij is erg
braaf in de omgang.

Onder het zadel is hij erg ijverig, leergierig en heeft hij zeker alles in huis om uit groeien tot een imposant sportpaard.

Hij is prachtig gebouwd, heeft een hele chique koffievos kleur en drie hele fijne gangen, waarbij de galop zeker goed is voor een 9…

Kortom Leonardo is een paard met potentie en waar je ook nog eens een hele fijne vriend aan hebt. Inmiddels is hij verkocht en gaat hij een gouden toekomst tegemoet met zijn nieuwe baasjes.

Afbeeldingen

 

 

Keuring

 

Stamboom

Florencio Florestan Fidelio
Raute
Walessa Weltmeyer
Pirelli
Viola Utopia Negro Ferro
Fewrie
Diola Utopia Vincent
Viola Utopia

Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijs.