img (+32) (0)3 3150103
img info@staldelavigne.com
img Chaamseweg 77, 2328 Meerle (België)
  • Volg ons:
Jacky de la Vigne

Soort:  
Kleur:  Vos
Geboortedatum: 06-04-2014
Stokmaat:  

Jacky is een prachtige jonge merrie, geboren 6 april 2014. Haar vader is de getalenteerde hengst Expression (Vivaldi) en haar moeder is de elite en NMK-merrie Chardonnay. Door haar aderen stroomt puur dressuurbloed.

Jacky heeft eerst een heerlijk opfokperriode bij ons thuis gehad met haar grote vriendin Josje .

Als drie jarige is Jacky eerst rustig opgeleerd bij Saskia van Es ,om vervolgens weer even terug bij ons in de wei verder te groeien .

Inmiddels staat ze bij Sarah Oude Munnink in training en dat  werpt  goede vruchten af .

Jacky is een paard dat ongelooflijk veel vermogen in haar lopen heeft ,zoveel veer  in combinatie met een mooie bewegingstechniek zie je maar zelden .

Bij Jacky is dit eigenlijk niet helemaal onverklaarbaar als je naar het loopvermogen van haar vader Expression kijkt ,die al op zeer  jonge leeftijd iedereen weg blaast  in de Grand Prix  en haar moeder Chardonnay die als driejarige zelf aan kop stond bij de NMK ,geroemd door haar manier van bewegen !

Jacky is dan ook heel getalenteerd te noemen ,ze heeft wel een ruiter nodig waar ze op kan vertrouwen en die haar de kans geeft om zich te kunnen ontwikkelen . Als die “klik “er eenmaal is kan Jacky tot ongekende hoogte komen in de sport .

Om te zien is Jacky een heel elegant plaatje met een vreselijk lief snoetje en op stal kan je geen liever en aanhankelijker paard vinden .

Jacky is volledig goedgekeurd en in het bezit van het PROK-certificaat .

Stamboom

Expression Vivaldi Krack C
Renata Utopia
ster, preferent, prestatie
Melody
keur, sport, preferent
Vincent
Ganulda
keur, preferent
Chardonnay Jazz Cocktail
preferent
Charmante
keur
Viola Utopia
preferent
Negro
keur
Diola Utopia
keur