img (+32) (0)3 3150103
img info@staldelavigne.com
img Chaamseweg 77, 2328 Meerle (België)
  • Volg ons:
Evita de la Vigne

Onze succesvolle Elitemerrie Evita de la Vigne is een van onze prachtige fokprodukten om trots op te zijn! 

Evita is een elegante bruine Elite merrie, 1.70 m, geboren in 2009. Evita heeft een heel fijn karakter, zowel onder het zadel als op stal.

Haar vader is de prachtige hengst Future (Florestan 1 x Apart), haar moeder de preferente merrie Viola-Utopia (Negro x Vincent). Haar oma is de keur merrie Diola-Utopia (Vincent), zij behaalde voor haar IBOP 97 AA en had als drie jarige de beste draf van Nederland op de UTV!

Evita heeft in Veghel voorlopig keur gehaald wat haar het predikaat Elite opgeleverd heeft. Ze heeft haar PROK-certificaat en is 100 % goedgekeurd. Wij verwachten een hele mooie toekomst voor haar in de sport of de fokkerij!

Evita is in 2013 bevallen van Ici, een werkelijk heel bijzondere merrie van de hengst Jazz.
Ici is in alle opzichten prachtig! Evita heeft met een mooi resultaat deelgenomen aan de finale van de subli-cup 2014 bij de vijf jarige dressuurpaarden. Terwijl ze na de geboorte van Ici de la Vigne pas 8 maanden onder het zadel was!

Onze prachtige getalenteerde elitemerrie Evita de la Vigne is verkocht! Samen met Daphne van Peperstraten presteert zij heel goed bij de junioren!