img (+32) (0)3 3150103
img info@staldelavigne.com
img Chaamseweg 77, 2328 Meerle (België)
  • Volg ons:
Interessante nafok

Wij zijn bijzonder trots op de nafok die we in onze stal hebben gefokt en grootgebracht. Op deze pagina vindt u enkele interessante paarden uit onze stal.

Melodie de la Vigne

Melodie de la Vigne ( Jazz x Sandro hit x Negro ) is een chique lang gelijnde merrie geboren op 28 april 2017 . Melodie kan prachtig bewegen met veel veer in haar gangen . Ze komt uit bewezen bloedlijnen Jazz is haar vader en Diola Utopia is een prachtige stermerrie , die met 78...
Lees meer

i-Crack

I-Crack is een prachtige jonge ruin met potentie voor de dressuursport! Hij heeft zwevende ruime gangen met een sterk achterbeengebruik, een mooi en bruikbaar exterieur, is fijn in de omgang en heeft een nuchter karakter!
Lees meer

Noah de la Vigne

Noah de la Vigne, een knappe, rassige hengst, geboren op 30 april 2018. Zijn vader is de wereldberoemde hengst Jazz, zijn moeder de stermerrie Diola-Utopia (Sandro Hit x Negro).
Lees meer

Ivan

Ivan is een mooie ,stoere vos ruin. Hij heeft hele mooie ruime gangen, met een heel sterk achterbeengebruik. Hij heeft een braaf en aanhankelijk karakter en heeft voldoende maat. Op dit moment wordt Ivan zadelmak gemaakt .
Lees meer

Humphrey

Humphrey is uitgegroeid tot een chique donkerbruine ruin ,geboren op 20 maart 2012 . Zijn moeder is de NMK-elite merrie Chardonnay (Jazz x Negro x Vincent), zijn vader is de hengst Oscar (Wolfgang).
Lees meer

Leonardo de la Vigne

Onze knappe 3.5 jarige ruin Leonardo de La Vigne heeft al op zijn jonge leeftijd een mooie en eerlijke opleiding achter de rug en is er dan ook helemaal klaar voor om dit met een nieuwe eigenaar verder uit te gaan bouwen.
Lees meer

Habibi

Habibi is een heel adele merrie met een schitterend kopje, een mooi front en een spectaculair voorbeen! Ze komt uit een familie van 7 zusjes die allen mooie predikaten op hun naam hebben staan. Haar volle zus is de elite merrie Chardonnay!
Lees meer

Nina Ricci de la Vigne

Nina Ricci is een prachtige en elegante merrie ,geboren op 23 maart 2018. Haar vader is de hengst Uphill, haar moeder de Elite / NMK- merrie Chardonnay (Jazz x Negro x Vincent) de la Vigne ! Nina heeft een prachtige manier van lopen met veel bravoure en uitstraling. Nina belooft een prachtige merrie met veel...
Lees meer

John

John komt uit een predicaatrijke stam en heeft vele getalenteerde half zusjes. Hij is fijn gebouwd ,met veel maat en uitstraling. Op zijn mooie hoofdje staat een wit hartje afgetekend.
Lees meer

Monsieur de la Vigne

Monsieur de la Vigne (Florencio x Negro x Vincent) is een prachtige hengst geboren op 23 april 2017, met veel uitstraling en hele goede opwaartse gangen. Met zijn mooie kopje kijkt hij stoer de wereld in , wij zijn heel blij met hem !!
Lees meer

Gigi de la Vigne

Gigi geboren op 27 april 2011 ,is een robuuste ,sterke jonge vosmerrie van de hengst Oscar. Haar moeder is de merrie Viola Utopia ( Negro x Vincent), ze komt uit twee prachtige bloedlijnen,waarin de dressuuraanleg voorop staat!
Lees meer

Evita de la Vigne

Onze succesvolle Elitemerrie Evita de la Vigne is een van onze prachtige fokprodukten om trots op te zijn! Evita is een elegante bruine Elite merrie, 1.70 m, geboren in 2009. Evita heeft een heel fijn karakter, zowel onder het zadel als op stal.
Lees meer

Dante

Dante is een hele elegante, super sterk bewegende vosmerrie met enorme uitstraling en veel gummie in haar lichaam!
Lees meer

Wibraldi

Wibraldi is een jonge zoon van Gribaldi uit onze eigen merrie Lady. Wibraldi is aan een opmars bezig in de dressursport ,samen met zijn vaste ruiter Roger Schullekens rijden ze de sterren van de hemel.
Lees meer

Zsa-Zsa de la Vigne

Zsa Zsa de la Vigne is ster en voorlopig keur geworden in Exloo! Zsa Zsa is in 2008 verkocht. Momenteel heeft Zsa Zsa een schitterend veulen van Vivaldi aan de voet!
Lees meer

Zilou Rouge

Zilou Rouge heeft met 81.5 punten de merrietest in Deurne prima doorstaan en is daarmee ster en voorlopig keur geworden. Zilou Rouge is onlangs verkocht en heeft bij haar nieuwe eigenaar het Elite -predikaat gekregen!
Lees meer

Ici de la Vigne

Ici de la Vigne is werkelijk een prachtige jonge merrie, geboren op 21 mei 2013. Haar vader is de wereldberoemde hengst Jazz en haar moeder de chique Elitemerrie Evita.
Lees meer

Siepke's My Way (Puk)

Puk hebben wij als maatje voor Ici de la Vigne gekocht bij Henk Ebbers. Puk is een vreselijk ondeugende en grappige pony, die ook nog eens beschikt over drie prachtige gangen.
Lees meer

Jacky de la Vigne

Jacky is een prachtige jonge merrie, geboren 6 april 2014. Haar vader is de getalenteerde hengst Expression en haar moeder is de elite en NMK-merrie Chardonnay. Door haar aderen stroomt puur dressuurbloed.
Lees meer

Siepke's Marlyn (Steffi)

Steffi heeft al menig succes op haar naam staan. Zo werd zij regiokampioen in Heerjansdam en op de nationale keuring in Kootwijk was zij het beste merrieveulen, dus dat belooft iets voor de toekomst!
Lees meer

Kato de la Vigne

Kato de la Vigne is een chique bruine merrie, geboren op 28 april 2015 . Ze is mooi gebouwd, beweegt met veel souplesse en afdruk en heeft een heerlijk vrolijk karakter!
Lees meer