img (+32) (0)3 3150103
img info@staldelavigne.com
img Chaamseweg 77, 2328 Meerle (België)
  • Volg ons:
Interessante nafok

Wij zijn bijzonder trots op de nafok die we in onze stal hebben gefokt en grootgebracht. Op deze pagina vindt u enkele interessante paarden uit onze stal.

L'Expression de la Vigne

L’expression is een  mooie, grootramige hengst , geboren op 4 mei 2016 . Zijn vader is de prachtige, getalenteerde hengst Expression en zijn moeder de chique stermerrie Diola Utopia ( Sandro hit x Negro x Vincent ). “Lex” kan heel soepel en ruim bewegen met veel afdruk en houding.
Lees meer

Melodie de la Vigne

Melodie de la Vigne ( Jazz x Sandro hit x Negro ) is een chique lang gelijnde merrie geboren op 28 april 2017 . Melodie kan prachtig bewegen met veel veer in haar gangen . Ze komt uit bewezen bloedlijnen Jazz is haar vader en Diola Utopia is een prachtige stermerrie , die met 78...
Lees meer

Monsieur de la Vigne

Monsieur de la Vigne ( Florencio x Negro x Vincent ) is een prachtige hengst geboren op 23 april 2017 , met veel uitstraling en hele goede opwaartse gangen. Met zijn mooie kopje kijkt hij stoer de wereld in , wij zijn heel blij met hem !! ” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]
Lees meer

Evita de la Vigne

Onze succesvolle Elitemerrie Evita de la Vigne is een van onze prachtige fokprodukten om trots op te zijn! Evita is een elegante bruine Elite merrie, 1.70 m, geboren in 2009. Evita heeft een heel fijn karakter, zowel onder het zadel als op stal.
Lees meer

Dante

Dante is een hele elegante, super sterk bewegende vosmerrie met enorme uitstraling en veel gummie in haar lichaam!
Lees meer

Wibraldi

Wibraldi is een jonge zoon van Gribaldi uit onze eigen merrie Lady. Wibraldi is aan een opmars bezig in de dressursport ,samen met zijn vaste ruiter Roger Schullekens rijden ze de sterren van de hemel.
Lees meer

Zsa-Zsa de la Vigne

Zsa Zsa de la Vigne is ster en voorlopig keur geworden in Exloo! Zsa Zsa is in 2008 verkocht. Momenteel heeft Zsa Zsa een schitterend veulen van Vivaldi aan de voet!
Lees meer

Zilou Rouge

Zilou Rouge heeft met 81.5 punten de merrietest in Deurne prima doorstaan en is daarmee ster en voorlopig keur geworden. Zilou Rouge is onlangs verkocht en heeft bij haar nieuwe eigenaar het Elite -predikaat gekregen!
Lees meer

Ici de la Vigne

Ici de la Vigne is werkelijk een prachtige jonge merrie, geboren op 21 mei 2013. Haar vader is de wereldberoemde hengst Jazz en haar moeder de chique Elitemerrie Evita.
Lees meer

Siepke's My Way (Puk)

Puk hebben wij als maatje voor Ici de la Vigne gekocht bij Henk Ebbers. Puk is een vreselijk ondeugende en grappige pony, die ook nog eens beschikt over drie prachtige gangen.
Lees meer

Siepke's Marlyn (Steffi)

Steffi heeft al menig succes op haar naam staan. Zo werd zij regiokampioen in Heerjansdam en op de nationale keuring in Kootwijk was zij het beste merrieveulen, dus dat belooft iets voor de toekomst!
Lees meer

Kato de la Vigne

Kato de la Vigne is een chique bruin merrieveulen, geboren op 28 april 2015 . Ze is mooi gebouwd, beweegt met veel souplesse en afdruk en heeft een heerlijk vrolijk karakter!
Lees meer