img (+32) (0)3 3150103
img info@staldelavigne.com
img Chaamseweg 77, 2328 Meerle (België)
  • Volg ons:
Sandro Hit

Sandro HitActueler dan ooit: Sandro Hit leidt een nieuw tijdperk in de dressuurscene in en schrijft nu al fok- en sportgeschiedenis. Bundeskampioen, Wereldkampioen, ongekende verervingskwaliteit; zijn kinderen breken alle prijs records, winnen al jaren kampioenschappen, overwinnen tijdens keuringen en zijn eerste kinderen zegevieren reeds in wereldbekerwedstrijden. Alleen de Oldenburger kampioenskeuring 2006 domineerde onze Nummer 1 met vier direkte zonen, de veilingtopper die voor 420.000,- euro werd verkocht en twee kleinzonen, waaronder de kampioenshengst.

Zijn unieke verervingskracht bewees hij wederom tijdens het Bundeschampionat alwaar hij twee kampioenen leverde, waarmee het aantal van hem afstammende titeldragers op 7 komt; Silberaster werd ook als Oldenburger kampioensmerrie verkozen, Sir Donnerhall behaalde de reservetitel bij de wereldkampioenschappen. De zwaarste klasse van de dressuur wordt inmiddels vertegenwoordigd door de Sandro Hit-zoon Salieri, die onder Victoria Max-Theurer succesvol is in de wereldbeker-tour.

Daarnaast staat een compleet legioen van zeer succesvolle nakomelingen. Zelf als Bundeschampion en wereldkampioen stamt Sandro Hit uit de geniale Elite merrie Loretta, die met de reserve wereldkampioen en kampioen van het Bundeschampionat ‘Daimond Hit’ alsmede de hoogelegante 1c-premiehengst ‘Royal Hit’ twee uitzonderlijke hengsten bracht. Moeders vader Ramino was vijfmaal springkampioen van Italie en Welt As bracht de Olympisch kampioen Bonfire. Mooi als een engelse steek, met een uiterts lichtvoetige bewegingsgenialiteit overtuigd Sandro Hit met een briljante verervingsprestatie degene die zijnsgelijke zoekt.

Sandro Hit is goedgekeurd voor Oldenburg, Hannover, Rheinland, Westfalen, Zweden, Denemarken, Frankrijk en Zuid-Duitse verbanden

Stamboom

Sandro Song Sandro Sacramento Song XX
Duerte
Antenne II Gepard
Antenne
Loretta Elite-St. Ramino Ramiro
Dombuche
Lassie Welt As
Lucie