img (+32) (0)3 3150103
img info@staldelavigne.com
img Chaamseweg 77, 2328 Meerle (België)
  • Volg ons:
Bon Bravour

Bon BravourI.P.S Bon Bravour is een moderne hoogbenige dressuurhengst die via beide grootvaders een flinke hoeveelheid Trakehner bloed voert. Onder zijn vaste ruiter Tom Franckx heeft de donkerbruine hengst al een ongelooflijke staat van dienst.

Zo wist Bon Bravour twee jaar op rij de KWPN hengstencompetitie overtuigend op zijn naam te schrijven en was hij met zijn opvallende optreden reserve kampioen van de PAVO cup 2011. Als vijf jarige wist Bon Bravour zich met gemak te selecteren voor het wereldkampioenschap voor jonge dressuur paardenin het Duitse Verden waar hij in de grote finale op een heel mooie vijfde plaats eindigde.

De pedigree van Bon Bravour is opgebouwd uit de beste dressuurgenen van Europa. Vader Painted Black behoord onder zijn Spaanse amazone Morgan Barbancon tot de absolute top van Europa en presteerde opvallend tijdens de Olympische spelen in Londen.

Ook grootvader Gribaldi behoorde onder zijn vaste ruiter Edward Gal tot de absolute wereld top met talloze overwinningen op het aller hoogste niveau. Moeder Odette is een keur preferente diochter van de internationale Grand Prix dressuurhengst Chronos en was reserve kampioen van de Centrale Keuring van Noord Brabant en behoorde tot de beste merries van haar jaargang.

Stamboom

Painted Black Gribaldi
keur
Kostolany
Gondola II
Litchy
elite, preferent, prestatie
Ferro
Vrona
Odette
keur, preferent
Chronos Mahagony
Hansa II
Hinsley
ster
Linards x
Cristal